Bæredygtighed

En af grundstenene hos BærSmykker er fokus på bæredygtighed. 
Vi ønsker at gøre vores bedste i kampen mod at forbedre kloden, og har derfor taget flere bæredygtige valg ift. produktion, forsendelse og det at være kunde hos os.

BærSmykker giver glæde
BærSmykker bæredygtighed

Smykkematerialer

Alle vores smykker er produceret i 100% genanvendeligt guld og sølv. Det er nemlig muligt at omsmelte allerede udvundne ædle metaller, og dermed mindske forureningen fra mineindustrien. Udvindingen ligger et stort pres på miljøet – bjerge sprænges, brug af giftige kemikalier samt konsekvenser for både menneskeliv og dyreliv. 
BærSmykker samarbejder kun med partnere, som sikrer at produktionen af smykkerne foregår bæredygtigt. Det betyder også at BærSmykker ligger vægt på vores samarbejdspartners medarbejdere. Der skal være ordentlige og humane arbejdsforhold – herunder uddannelse, fair løn og styr på sikkerhed, da der netop arbejdes i en ‘farlig’ industri.    

Emballage

Udover at smykkerne er produceret med omtanke, så vil du også modtage en BærSmykker pakke i bæredygtig emballage. Vores smykkeæsker er produceret i samarbejde med FSC, som indikerer at materialet kommer fra en bæredygtig skov. Det betyder at der bibeholdes den cirkulære gang – at der ikke fældes flere træer end skoven kan reproducere. 
Vores pakke- og forsendelsesemballage er bæredygtigt og indkøbes hos danske Jakodan. BærSmykker leverer indbydende pakker ved hjælp af ‘grøn emballage’ – postæsker, silkepapir, klistermærker, gavepapir og bånd. Ønsker du at returnere din pakke, opfordrer vi til at du sender retur i samme postæske, som du modtog. 

Konto hos BærSmykker

Når du opretter en gratis konto hos BærSmykker har du yderligere mulighed for at støtte miljøet. Når du gennemfører et køb opsamler du point ift. de købte smykker – 1 point pr. 50 kroner. Du kan selv vælge hvilket bæredygtigt formål de samlede point skal gå til. Her findes formål som plantning af træer, bevaring af regnskov, grøn energi, beskytning af verdenshavene mf.  

BærSmykker planter et træ pr. konto i samarbejde med TræPlantning. Vi er taknemmelige for, at i vil være med i kampen mod en forbedret klode.