Kontakt BærSmykker

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller andet – vi står klar med åbne arme til at være behjælpelige.

Nederst på denne side svarer vi på Ofte stillede spørgsmål’, hvor vi muligvis har besvaret dit spørgsmål.

10 11 12 13

Åben fra 9-16

Søren Møllers Gade 23
8900 Randers, Danmark

Send en besked nemt og hurtigt til BærSmykker

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, hvorfor du kan forvente svar på din besked indenfor 24 timer på hverdage.

road, girl, trees

Ofte stillede spørgsmål

BærSmykker varemærke

Har du ikke modtaget din pakke indenfor 2 hverdage, så send en mail til os, så vi kan hjælpe med at tracke og få styr på pakken. 

Kontakt os hurtigst muligt over enten telefon eller mail, så vi kan rette op på vores beklagelige fejl. 

Du har 21 dages fortrydelsesret hos BærSmykker. Skulle du ske at fortryde, så er det nemt og hurtigt at returnere gennem Min Konto eller ved at sende smykket samt ordreoplysninger til vores adresse. 
HUSK: returnerede smykker skal være ubrugte og i original smykkeæske. 

Vi behandler din returnering hurtigst muligt efter modtagelse – senest efter 2 hverdage. Du vil modtage en mail, når returneringen er behandlet. Herefter bør du kunne se pengene på din konto indenfor 1-3 bankdage.

Skulle dit smykke ske at gå i stykker, så kontakt os hurtigst muligt på mail med billede af smykket samt ordreoplysninger. Herefter retter vi op på den beklagelige fejl, hvis det IKKE skyldes at smykket har lidt tydelig overlast.

Der arbejdes på at få det indlejret gennem Min Konto. Men ønsker du at bytte til et andet, så kontakt os på mail eller telefon, og vi finder en løsning, så du undgår at betale for returnering. 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt os gerne for vores hjælp.

Vi ser frem til at høre fra dig samt gøre vores bedste for at hjælpe dig!