Om Bærsmykker

Kunden og kloden i fokus

Et smykke har for mig altid været med til at understrege min identitet, og jeg elsker at kombinere mine mange smykker på kryds og tværs, hvorfor det har været en stor drøm at designe og sælge mine egne smykker. Allerede i 2018 gik jeg igang med at designe nogle smykker, men det har været en længere proces at finde de rette samarbejdspartnere ift. produktion af smykkerne. 

Det lykkedes i 2019 at finde partnere ift. genanvendelige ædle metaller samt partnere med humane og ordentlige arbejdsforhold. Dette var nemlig et stort og afgørende krav. Webshoppen BærSmykker blev efterfølgende etableret i starten af 2020. 

Navnet ‘BærSmykker’ kom hurtigt til mig, da jeg både ønskede at skabe en unik webshop, hvor det skulle være muligt for kunden at prøve smykkerne på og få en oplevelse udover det sædvanlige. Samtidig skulle der sættes fokus på det bæredygtige igennem flere aspekter, men det vigtigste var at kunden skulle føle sig speciel ved at bære disse smykker. 

Det afgørende for BærSmykker er den overkommelige pris og den gode kvalitet på trods af historien bag smykkerne. Det er vigtigt for mig at smykkerne har en rimelig pris, og at man ikke behøver at nedprioritere miljøet, for at få råd til et smykke. 

Ejer af BærSmykker

Ejer af BærSmykke

Emma Petersen

Hvorfor skade vores dyrebare klode, når vi sagtens kan fremstille fantastiske Bærsmykker uden?
Hvorfor gå på kompromis med service, når det er jer vi lever for?

Af hjertet tak for jeres interesse og støtte!

Mission

BærSmykker designer og sælger kvalitets smykker, og har fokus på ansvarlighed og bæredygtighed. Samtidig skaber BærSmykker en oplevelse udover det sædvanlige.  

Vision

BærSmykker ønsker at være en konkurrencedygtig spiller på smykkemarkedet, men uden at gå på kompromis med hverken det bæredygtige eller kunden.  

Værdier

Smukke bæredygtige smykker i fantastisk kvalitet

BærSmykker varemærke

Husk at der hos BærSmykker er levering indenfor 1-2 hverdage, gratis fragt over 499 kr samt 21 dages fortrydelsesret

Husk samtidig at oprette en konto og få et overblik over dine ordre samt mulighed for nem returnering. Endvidere mulighed for at opsamle point, som du kan donere til et bæredygtigt formål.