BærSmykker - Molly armbånd

Vedligeholdelse af smykker er centralt, men noget man ofte kan glemme. Når man har smykker, så er det vigtigt at vedligeholde dem og tænke over hvordan man bruger dem. Når man behandler sine smykker godt, så bibeholdes smykkernes oprindelige glans og smukhed. 

 

 Der er mange tips til hvordan man kan vedligeholde sine smykker bedst muligt. Her er der samlet en liste med ‘steder’ hvor man skal tage sine smykker af:

– Vasker hænder

Går i bad, pool, stranden eller lignende

– Ligger makeup eller bruger hårprodukter

– Gør rent

Dyrker sport 

– Går i seng

 

Smykker bryder sig hverken om sollys, luft, vand, sved eller kemikalier. Ved at tage smykkerne af i ovenstående situationer, så er man godt på vej til at forlænge levetiden på ens smykker.

 

Et andet godt og vigtigt råd ift. ens smykker er at opbevare dem i et smykkeskrin eller lignende lukket kasse. Dette sikrer den helt optimale Vedligeholdelse af smykker. Herved undgås det at de får luft og sollys, som kan medvirke til at de mister farven og bliver brunlige. 

Vedligeholdelse af smykker

Forlæng levetiden på dine smykker

Ved at vedligeholde dine nuværende smykker er du med til at forlænge deres levetid – hvilket betyder at der kan udvindes færre ædle metaller fra vores dyrebare natur. 

Skulle dine smykker ske at være blevet for slidt, og du derfor skal købe nye, så overvej kraftigt at erhverve bæredygtige smykker – disse er skabt med omtanke og kærlighed for både vores miljø og minearbejderne. 

Kategorier: Blog

2 Kommentarer

Bæredygtige smykker - BærSmykker · 24. februar 2021 kl. 22:54

[…] Vedligeholdelse af smykker […]

Rensning af smykker | Tips til hvordan smykker renses nemt og hurtigt · 24. februar 2021 kl. 23:36

[…] Vedligeholdelse af smykker […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *